This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Christine
Christine - 1 Item
Psst, jij daar! Ik ben een stiekeme meid! Sta voor veel stoute dingen open en wordt toch wel erg graag verwend. vind het erg lekker om me sexy te kleden en volop te flirten met mannen. heb wel een vaste relatie en ben daar heel erg gelukkig in. Maar ik ben gewoon opzoek naar **** avontuurtjes met 1 of meerdere mannen die weten wat een vrouw nodig heeft die aantrekkelijk is en niet uit de hoogte doet! Bestel je mijn slipje??
Christine
slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ger Gansefles
Ger Gansefles - Glijmiddel
Een schrijnend, branderig gevoel bij de ingang van de vagina komt bij mijn vrouw heel veel voor. Deze pijn ontstaat meestal als ik sex met haar heb terwijl ze niet (voldoende) seksueel opgewonden is.. Hierdoor is de vaginawand onvoldoende doorbloed en niet vochtig genoeg. De vagina raakt dan geďrriteerd door het schuren van de penis. Glijmiddel biedt meestal uitkomst!
Andrea Mirschel
Andrea Mirschel - mijn vagina
Na mijn 2de kindje is mijn vagina dus ook een stuk wijder geworden. Bij de eerste was er niks aan de hand, maar bij de 2de kwam daar verandering in. Misschien ook omdat mijn 2de wat zwaarder en groter was dan me eerste Ik zat ook een tijdje na te denken om een operatie onder te gaan, maar de kosten zijn wel heel hoog heb ik gelezen. En misschien dat het wel vergoed word, maar dat is natuurlijk helemaal niet zeker. Weet iemand misschien een andere oplossing om de vagina weer strakker te krijgen?? Ik hoor graag jullie reactie.
HIlma Kingma
HIlma Kingma - kinky sex
Ik ben een jonge gekke meid en ik houd erg van kinky sex en spannende dingen. Zo vind ik het vaak ook opwindend om eens lekker aan plasseks te doen. Je kan je wel voorstellen dat veel jongens van mijn leeftijd dit afschrikt waarom weet ik eigenlijk ook niet ..... maar het is vaak voorgekomen. Daarom zoek ik via deze weg een leuke man die wel past bij mijn behoeftes. Ik hou ervan om mijn grenzen op te zoeken en jij? Kusje op je TAMP alvast!
Bernhard
Bernhard - McBeauty
"Als jij bij McDonald's op het menu mocht, dan zou ik je McBeauty noemen…"
Wiljan van Asseldonk
Wiljan van Asseldonk - te snel klaarkomen
Er zijn talloze mannen, waaronder ikzelf, die vinden dat ze te snel klaarkomen. Deze mannen lijden doorgaans niet aan een stoornis, maar komen simpelweg eerder klaar dan gepland. Ze denken desalniettemin in hokjes (vroegtijdige ejaculatie, voortijdig orgasme, voortijdige zaadlozing, premature ejaculatie, Ejaculatio Praecox etc.). tja, het is niet anders...

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook