This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Merel Blaauw
Merel Blaauw - 1 Item
Kom maar op jongens, laat me maar eens weten hoe graag jullie me willen nemen! Ik weet heus wel dat jullie hier alleen maar voor de sex zijn. Nou, ik ook hoor! Ik ben trouwens heel onderdanig. Ik ben een ervaren sletje, zou je kunnen zeggen. Ik zoek mannen die mij eens lekker hard willen nemen en daarmee bedoel ik ook echt HARD! Ik laat me door jou je huis insleuren en daar mag je me helemaal bewerken….. Laat me weten waar je woont en stuur me je contact info, zodat we eens wat afspreken, want deze rijpe dame heeft het nu echt nodig!!
Merel Blaauw
oud slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Annelise
Annelise - seksvriendje
Heb ik eindelijk een seksvriendje gevonden (hij heet AAD) die niet loopt te zeiken, gewoon 1 keer per week een paar keer neuken.. komt ie bij "de daad" al na 15 seconden klaar. De eerste keer dacht ik nog, ach het zal wel met zenuwen te maken hebben.. maar nee hoor, dat schijnt ie normaal te vinden. Ik heb daar dus geen hol aan en baal als een stekker hoe moet ik daar nou van klaarkomen?! Kan ik eventueel nog iets doen om het uit stellen.. tips iemand?anders denk ik dat het snel einde oefening zal zijn!!
Ed
Ed - De spookdrol: (ook wel duiker genoemd)
Vanmorgen voelde ik hem ineens komen! zo hoorde ik hem plonzen, maar er ligt niets in de pot! strange he?
Greta Slagter
Greta Slagter - kop koffie zonder slagroom
Een gast zegt tegen de ober: “Graag een kop koffie zonder melk” De ober: “Helaas meneer, maar de melk is op. Is een kop koffie zonder slagroom ook goed?”
Edo
Edo - Dominantie
Ik denk wel dat ik wat dominante trekjes heb, maar in een vrouw haar kont zitten geeft me niet het gevoel dat ik haar meer de baas ben. Het is net zoiets als doggy. Leuk standje, maar ik ga het niet doen omdat je dominanter van voelt (niet echt een van mijn favorieten). Dominantie is volgens mij als je een vrouw op de rand van een orgasme kan brengen en kan spelen met het moment wanneer je haar over die rand duwt.
Jan Peter Balkie
Jan Peter Balkie - frisse twist!
Uitgekeken op altijd maar dezelfde mojito? Een beetje van mijn sperma geeft uw drankje een frisse twist! Mijn sperma bevat nl. veel eiwit en is volop vers verkrijgbaar. Met mijn sperma mixt u binnen de kortste keren zaadcocktails van ongekend niveau!!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook