This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Lidewij Werelds
Lidewij Werelds - 1 Item
Zijn hier nog mannen die weten hoe ze een vrouw moeten verwennen? Mannen die weten hoe ze met hun tong en vingers moeten omgaan? Als jij zo iemand bent, ben ik op zoek naar jou!Ik trouwens uit Utrecht en zoek per direct heren die mijn borsten willen komen masseren, mijn poesje goed kunnen likken en me vaginaal willen binnendringen met hun geslachtsdeel... Ik ben op zoek naar spanning en ben niet vies van een stevig potje sex :) Laat me maar weten of je interesse hebt!
Lidewij Werelds
slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Gomez
Gomez - tips
Mijn vrouw werd laatst door Doktor Hans aangeraden om mijn sperma te gaan doorslikken! Dit maakt de kans dat het vruchtje wordt afgestoten volgens hem kleiner. Nu kan mijn vrouw bij het idee dat ze mijn zaad moet doorslikken helaas al kotsen. Wie heeft hier ervaring mee en kan ons tips geven?"
Ed
Ed - Poepje ‘extra’:
Lang niet mogen ervaren maar vanmorgen was het ineens weer raak, het Poepje ‘extra’: De come-back of de wraak door tegenaanval: je bent klaar, maar als je je broek optrekt, stel je vast dat er nog een klein poepje valt. Niet echt prettig dus!
Bert Brulbeer
Bert Brulbeer - billenkoek
Voor mij is het spannender als ik naar huis ga het niet te weten of ik wel dan niet van mijn vrouwlief billenkoek krijgt. Dus of ik me moet ontkleden of niet dat wil ik liever niet weten. Ik kan het hopen maar wil het vooraf dus niet weten,.....
Ronnie en Lau
Ronnie en Lau - genieten met een baardje
DAG ALLEMAAL! Mijn man en ik scheren ons al een tiental jaren en ondanks dat we al 65+ zijn genieten we er nog iedere dag van. Bij ons dus in de schaamstreek dus geen grijze haren. Mijn man scheert mijn PAMPAN iedere week met een echt scheermes en ik zijn TOLI ook iedere week. Het fijnste is om van elkaar te genieten met een baardje van een paar dagen als de andere net geschoren is. Ik schrijf: een extra prikkeling.
Gerwalta Postma
Gerwalta Postma - enkele speeltjes in huis
Natuurlijk heb ik als volwassen vrouw al enkele speeltjes in huis! Op het moment geen vent in mijn leven/bed en dan vermaak ik mezelf wel even.. Hoezo de winkel in? Gewoon fijn online shoppen, kun je eens rustig vergelijkend warenonderzoek doen...

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook