This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ellen Hoogstra
Ellen Hoogstra - 1 Item
Dag kerels! Ik ben een zeer hete vrouw met gevoelige borsten en een geschoren doos. Ik ben altijd geil en mijn poes is heel gewillig en nat. Ik speel graag met mezelf met een vibrator en als je wilt mag jij een keer kijken!
Ellen Hoogstra
schaampruikje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Nemo
Nemo - een grote spermavlek op jouw behang
Hey Hoppema, heb jij, net als ik, ook wel eens last van een grote spermavlek op jouw behang?? Bestrooi dan de vlek met zout en peper laat dit eerst opdrogen. De opgedroogde vlek kun je vervolgens helemaal weg borstelen en dan deppen met koud water. Is de vlek dan nog niet helemaal verdwenen dan gebruikt dan eens verdunde ammonia!! En als dat niet lukt, doe dan net als ik en spuit de hele muur onder zodat je niks meer ziet van die ene vlek!
Ed
Ed - De eeuwige stront:
Wie heeft hier, net als ik, ook regelmatig last van? Je veegt maar en je veegt maar. Toch blijft er steeds wat op het papiertje. Je besluit tenslotte je broek toch maar op te trekken en een papiertje in je onderbroek te leggen, om remsporen te vermijden!
Katinka
Katinka - zaad geslikt
Ik heb vandaag alweer zaad geslikt. Het is niet zo erg als het lijkt. Bij ons ging het net wel per ongeluk, maar heb er niet veel van gemerkt. Het is eigenlijk gewoon een vies antibiotica drankje, daar smaakt het naar. En je hoeft natuurlijk ook niet alles te slikken, denk er niet te veel over na. Sommige mensen doen het ook doordat ze opgewonden zijn, zoals dit meisje hierboven!
Jochem
Jochem - een scharreltje voor erbij
Mijn vrouw geeft helemaal niet meer om seks, terwijl ik daar heel veel behoefte aan heb. Wat ik ook tegen haar zeg. Ik zou het 't liefst op rare plekken willen doen zoals in de natuur of in de auto of gewoon op de trap voor mijn part. Ik houd heel veel van haar maar ze geeft er gewoon niet om en neemt dus zowieso nooit het initiatief. Het lijkt erop dat ik ermee moet leven en een scharreltje voor erbij moet gaan zoeken, zoals dit meisje hier!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook