This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Rinske Lammers
Rinske Lammers - 1 Item
Na een verschrikkelijke relatie die 6 jaar duurde besloot ik voorlopig geen vaste vriend te zoeken. Maar ik houd wel van spanning! Het idee om via usedsliopjes.com in contact te komen met lekkere mannen was dus niet heel raar of zo. En ik heb gemerkt dat er genoeg leuke kerels zijn die in zijn voor een eenmalig contact, dus ik hoefde niet ver te zoeken. Omdat ik overdag een drukke baan heb ben ik 's avonds vaak bekaf. Uitgaan doe ik niet echt meer sinds je nergens meer mag roken en omdat ik ook niet geďsoleerd wilde raken trok ik de stoute schoenen aan en zocht op internet naar stoute slipjessites. Nu zijn er een heleboel van dit soort sites, maar de meeste zijn gericht op mensen die een vaste relatie willen. Nou, dat zocht ik dus niet, want ik was het helemaal zat om energie te steken in iets dat uiteindelijk toch mislukte. Usedsslipjes.com is eigenlijk zo’n beetje de enige site die zich richt op geheime relaties, en het voordeel is dat de meeste personen echt op zoek zijn. Op andere sites met contactadvertenties zie je toch een hoop fakers, ook daar kwam ik snel achter. Het werd dus usedslipjes.com en om een lang verhaal kort te maken, ik heb al een aantal keren met een man afgesproken via deze site. Ik merkte al na de eerste contacten dat ik heel wat gemist heb tijdens de zes jaar die mijn relatie duurde. Nu geniet ik weer volop en beleef ik de spanning weer zoals het hoort: opwindend, heet en mateloos lekker! Bestel jij ook een lekker gedragen slipje van me?
Rinske Lammers
lekker slippie
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Wilma van Zonneveld
Wilma van Zonneveld - meerdere vibrators
Ik heb al jaren meerdere vibrators. Ik gebruik ze eigenlijk alleen als ik in mijn eentje ben. Mijn behoefte aan sex is groter dan mijn man mij kan bieden. Vremd gaan vind ik geen optie. Dus dan maar een paar hulpjes. Het is gewoon heerlijk. Ik kan gewoon meerdere malen klaarkomen. Mijn beste aanschaf is een Womolia. Heerlijk de vorm, hoe hij eigenlijk bijna vanzelf naar binnen gaat en meteen het goede punt daar weet te vinden. Een aanrader.
Jan Peter Balkie
Jan Peter Balkie - incontinent is
Iemand die incontinent is in de zeik zetten is nooit grappig !
Mamaloe
Mamaloe - moeder van 6'
Een man heeft 6 kinderen en is trots op zijn prestatie. Hij is zo trots op zichzelf dat hij zijn vrouw 'moeder van 6' noemt, ondanks haar protest. Op een avond gaan ze naar een feest. De man besluit dat het tijd is om naar huis te gaan en kijkt of zijn vrouw ook klaar is om te vertrekken. Hij roept zo luid hij kan: "Gaan we naar huis 'moeder van 6' ?" Zijn vrouw, geďrriteerd door het gebrek aan discretie van haar man, roept terug : "Wanneer je maar wil 'vader van 4' !"
Jochem
Jochem - Wie lekker sperma wil moet gezond leven
Hoewel er hier in de webshop twijfelachtige middeltjes te koop zijn om de smaak van je sperma te verbeteren is de gouden regel toch wel gezond leven. Een gezond lichaam produceert gezond sperma met een milde smaak. Grote ‘bittermakers’ zijn roken en alcohol. Grote ‘zoetmakers’ zijn fruit en groenten!
Leo
Leo - is de kust veilig ?
Een getrouwd koppel ligt te slapen, wanneer plots de telefoon gaat om 03:00 in de morgen. De vrouw neemt op (een blondje), even is het stil en dan schreeuwt de blondine opeens: "HOE MOET IK DAT NU VERDORIE WETEN, DAT IS 200 KM HIER VANDAAN" en gooit de telefoon terug toe. De man vraagt: wie was dat zo vroeg ? Weet ik niet zegt de blondine, een of andere vrouw die vroeg of de kust veilig was!!!!!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook