This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Joyce van Geffens
Joyce van Geffens - 1 Item
Hoi Sniftstra! Na een vrij lange relatie ben ik nu wel weer eens op zoek naar wat anders. Mannen, vrouwen, stellen, alles en iedereen mag zijn/haar nummer achterlaten. Ik ben wel benieuwd naar wat het leven allemaal te bieden heeft. Over mij: spontaan, hou wel van een geintje en lekker gek doen. Sta eigenlijk vrijwel overal voor open. Jij ook? Dan wil ik graag kennis met je maken. Tot snel, xx
Joyce van Geffens
mijn gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Machiel Reservewiel
Machiel Reservewiel - oraal te bevredigen
Toen ik mijn nieuwe vriendin vroeg om mij een keer oraal te bevredigen, kreeg ik de reactie dat ze dat niet durfde!! Maar ze had in die 9 maanden tijd nog nooit mijn piemel in haar mond genomen……Ik wachtte gewoon totdat ze het zelf een keer zou doen, maar dat bleef uit. Ze had het nog nooit gedaan en vond het ook nog eens vies. Toen ze vroeg ik het niet vies vond om haar te likken, antwoordde ik dat ik het niet erg vind om te doen. Juist omdat ze zo lekker klaarkomt, doe ik het graag voor haar. Ik dacht hoor zo over de streep te trekken, maar ze durfde niet. Na 2 weken stelde ik voor om het met een condoom te proberen, helaas wederom zonder succes……
Gomez
Gomez - Wat is het verschil tussen vulva en vagina?
De vulva is het gedeelte van het vrouwelijk geslachtsorgaan dat van buiten zichtbaar is. Meestal wordt dat de vagina genoemd, maar eigenlijk klopt dat niet. De vagina is alleen de opening tussen de schaamlippen waaruit het menstruatiebloed komt. De vulva bestaat uit veel meer. De venusheuvel is het meest zichtbare gedeelte van de vulva. Dit is het driehoekje onder aan de buik van een meisje, daar waar schaamhaar op groeit. Onder de venusheuvel ligt het minder zichtbare gedeelte van het vrouwelijk geslachtsorgaan: de schaamlippen, de vagina(-ingang) en de clitoris, mmm lekker allemaal hoor!
Ed
Ed - De aderbreukdrol:
Vanmorgen was het weer eens raak, ik schrijf "de aderbreukdrol". Je moet dan zo hard drukken dat de aders op je voorhoofd zwellen. Je vreest een hartaanval!
Elise Bretteville
Elise Bretteville - roze vibrator
Sinds kort heb ik een mooie roze vibrator in jullie webshop gekocht, maar moet er wel erg aan wennen. Me laten bevredigen door een man vind ik toch lekkerder! Maar een combinatie er van sluit ik niet uit. Maar iets om je voor te schamen? Nee hoor!
Elmer
Elmer - prostitute who got leprosy
Did you hear about the male prostitute who got leprosy? He did okay until his business fell off..... with a smile!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook