This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Carlien Derksen
Carlien Derksen - 1 Item
Ik kom uit het prachtige Brabant. Mijn karakter is te beschrijven als: vrolijk, uitbundig, actief, eerlijk, sociaal, ondeugend, ongeduldig en altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Vandaar ook mijn profiel op deze site. Ik heb mij net aangemeld en benieuwd wat ik er van ga vinden. Ik ben op zoek naar een leuke geile gozer. Ik vind het heerlijk om in een romantische omgeving lekker met jou te neuken. Maar ik hou ook van kinky seks, vastgebonden worden, rollenspellen enz. De afwisseling van beiden vind ik heerlijk Ben benieuwd of ik hier reacties op krijg, Geil kusje alvast.
Carlien Derksen
lekker slipje toch?
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Paris
Paris - net als mijn opa
Ik wil graag dood gaan wanneer ik slaap, net als mijn opa. Niet schreeuwend en in paniek zoals de passagiers die hij vervoerde.
Alexander Rukmus
Alexander Rukmus - mijn kleine soldaat
Ik denk dat mijn kleine soldaat gemiddeld van grootte is... Ik heb er in ieder geval nog nooit een vrouw horen klagen (positief of negatief)...:D
Django
Django - Je moeder
Je moeder is zo dik, als ze in een pretpark komt vragen de mensen zich af of zij een attractie is!
Elena Romaneuva
Elena Romaneuva - verschillen tussen man en vrouw
Soms let je niet op de verschillen tussen man en vrouw. Zo kom je er tijdens je slipjes date achter dat de man bijna 2 meter is. Oeps, dan ben jij met je 1,65 wel er klein. Maar andersom is nog erger. Het kan toch niet dat de vouw minstens 10cm langer is? Of dit: Ik ben 40 maar zie er jonger uit. Maar dan ziet hij er uit alsof hij je vader is. Dat wil je ook niet meemaken maar mij gebeurde het wel!
rio
rio - Bah! Je sperma smaakt bitter
Wanneer je sperma bitter smaakt heb je een kleine kans dat je vriendin (of vriend) het vaker wil inslikken. En dat is jammer, want in een vaste relatie kan het een leuk en spannend element in het seksleven zijn. Voor de ander kan vies sperma een flinke afknapper zijn, en je voelt je er zelf ook niet bepaald prettig bij !!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook