This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Geertje Jonkert
Geertje Jonkert - 1 Item
goeiedei, ik bin geertje 40 jaar ut snits (sneek) en ben op zoek naar een leuke man voor een date,zou je met mij een keer willen afspreken? en kennismaken? stuur mij dan een bestelling! xx!
Geertje Jonkert
min slipfju
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - masturberen
Weet iemand hier waar In een dierentuin de masturberen zitten???
Befanie Badertscher
Befanie Badertscher - sexleven
Hoi, het sexleven dat en ik mijn man hebben is dus nihil! De afgelopen 2 jaar hebben we geen sex gehad. Ik vraag me dan ook af wat er aan de hand is. Hij geeft steeds aan dat het niet aan mij ligt, maar zo onderhand geloof ik het niet meer. Mensen in mijn directe omgeving weten ervan en keuren dit dan ook niet goed. Zelf heb ik het gevoel dat ik oog voor andere mannen ga krijgen (begrijp me niet verkeerd). ik ben gek met mijn man maar de sex is nooit bijzonder geweest. Kunnen jullie mij helpen? Of hebben jullie een sugestie?
Corretje ter Scherrit
Corretje ter Scherrit - proeftest
Ik drink steeds meer water en eet steeds vaker fruit! Fruit zorgt n.l. voor zoeter sperma en zuivert je lichaam in het algemeen. Je kunt ook vruchtensappen drinken van zoete fruitsoorten als meloen, ananas, mango en andere citrusvruchten. Verder is drinken van veel zuiver water heel belangrijk. Hiermee kan je lichaam zich goed zuiveren waardoor je minder afvalstoffen vasthoudt. Ervaar het zelf en kom bij mij een proeftest doen!
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - Vrouwen
Vrouwen zijn net als... kerstbomen, ze zijn n.l al afgezaagd voordat je ze kan versieren !

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook