This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Linau Stimpson
Linau Stimpson - 1 Item
??,??Linau38????, ?????????????? ????,?????????!???????????Linau (hallo ik ben linau 38 jaar en op zoek naar een man met vaste baan en rijbewijs;, zou jij het samen met mij willen proberen? mijn voorouders komen uit china, en spreek zelf de taal ook! neem jij snel contact met mij op? liefs linau )
Linau Stimpson
heet slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ed
Ed - De canonball:
Vanmorgen werd mijn kont nat en dat kwam door een heuse canonball! Ik schrijf: hij komt er met zo’n snelheid uit en is zo zwaar dat hij je kont natpletst. BAH!
Peter Reetveter
Peter Reetveter - verliefdheid
Ik vrees dat ik verliefd op dit meisje aan het worden ben. Zo'n verliefdheid gat gepaard met veel hormonen, adrenaline, dopamine en andere lichaamsstimulerende stofjes. Al deze stoffen geven je een heelijk gevoel en zorgen ervoor dat je barst van de bruisende en positieve energie. Deze hormonen blijven niet even, nee ze werken drie jaar lang mee aan je crush. Of je nou man of vrouw bent, verliefdheid heeft hetzelfde effect. Je volledge aandacht gaat naar je crush, je leven draait helemaal om hem of haar. Je bent continu bezig met de ander en niets weerhoudt je ervan. Waar de verliefde vrouw gaat schoonmaken, gaat de verliefde man klusjes opknappen.
Deborah Drigsie
Deborah Drigsie - niet bijzonder lekker of vies
Zelf heb ik de afgelopen jaren regelmatig sperma geslikt bij orale sex. Ik vond het opwindend en niet bijzonder lekker of vies. De laatste tijd heb ik er eigenlijk geen zin meer in en daarom ging ik wat op het internet lezen. Mijn man vindt het echt heel zonde dat ik het niet meer doe, maar wil niet dat ik het tegen mijn zin doe. en andersom zie ik hoe zalig hij het vindt en hoe intiem dus wil ik wel mijn best doen maar ook weer niet forceren. Op deze site staan verhalen van meiden en vrouwen die het wel of niet doen. Ik moest soms heel erg lachen over de luchtige manier van heen en weer gekaats over smaakjes, hoe die te beinvloeden (appelsap en aarbeien yoghurt schijnen echte aanraaders). Het heeft het voor mij een stuk luchtiger gemaakt en ik ga het gewoon weer eens proberen!!
Lucie Šafarov
Lucie Šafarov - een lekkere harde LEUNING
Hallo, voor degene die mij hier nog niet kennen: ik ben een vrouw die gewoon heel erg veel van sex houdt. Het gaat me om kinky afspraakjes voornamelijk in het weekeinde want doordeweeks moet ik werken.. Ik hecht geen waarde aan leeftijd of aan hygiëne maar ik hecht wel waarde aan een lekkere harde LEUNING! Alles doe ik, na mijn laatste aandoening, alleen nog maar safe! Let wel: Wat niet kan, is nog nooit gebeurd, dus bel me!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook