This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Kitty Maul
Kitty Maul - 1 Item
goeie, ik bin sjoukje en op siek nei een leafe man, ik bin een echte friezinne, wolst do tegeare mei my it libbenspaad bewandelje? (noot redactie: ik ben sjoukje en zoek een lieve man, die mijn anaal wil bewandelen) fryslan boppe!!
Kitty Maul
mien slipke
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rynie
Rynie - verliefdheid
De verliefdheid tussen mij en dit meisje kent geen grenzen meer! . Verliefd worden overkomt je, dit gaat nooit expres. Alsof je vraagt om slapeloze nachten, vlinders in je buik en het feit dat je gewoon niet meer kunt presteren. Het is niet dat iemand erom vraagt om het leven door een roze bril te zien. Overal ter wereld kun je verliefd worden. Er zijn geen wetten voor een verliefdheid. Ben je verliefd op een ander terwijl je een relatie hebt? Oeps, maar niet geheel ondenkbaar. Het is niet dat je verliefd ben waar het om draait, maar om wat je ermee doet. Wanneer jij een duidelijke grens trekt tussen je relatie en de verliefdheid is het helemaal niet erg. Dat is juist menselijk.
Cindy Koppelaar
Cindy Koppelaar - Hierzo!
Ze hebben me verkracht! Politie: Waar? –vrouw doet rok omhoog- Hierzo!
Boudesteijn
Boudesteijn - schaamlippen
Omdat die binnenste schaamlippen zoals bij dit meisje wat dikker kunnen zijn, lijkt het of ze groter zijn dan de buitenste. Soms steken ze wat meer uit. Zolang ze niet extra gevoelig (pijnlijk) zijn, is daar helemaal niets mis mee. Het is net als bij borsten, oren, neuzen, en penissen: bij iedereen hebben de schaamlippen een andere vorm. Alle schaamlippen zijn anders gerimpeld en verschillen ook van kleur. Deze varieert van lichtroze tot donkerrood en (licht)bruin. Lekker toch?
Vloon
Vloon - t’s tough to stay married.
It’s tough to stay married. My wife kisses the dog on the lips, yet she won’t drink from my glass!
NICO
NICO - baard
Met je baard tussen de spaken van je snorfiets blijven hangen is nooit grappig

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook