This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Alenda Mooisterisch
Alenda Mooisterisch - 4 Items
Dag Foefriddertjes! Ik ben een heel sociale , optimistische en warme vrouw die verlangt naar iemand die eerlijk en betrouwbaar is met een bikkelharde dong en waar ik de rest van mijn leven gelukkig mee mag zijn ! Dat is toch niet teveel gevraagd??
Alenda Mooisterisch
lekker schaampruikje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Alenda Mooisterisch
herenslipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Alenda Mooisterisch
leuk setje...
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Alenda Mooisterisch
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

AAD Zaadfabrikaat
AAD Zaadfabrikaat - Mijn DONG
Mijn DONG is nu eenmaal mijn beste vriend. Dus wees lief voor hem! Speel met mijn zaakje, schenk er aandacht aan, en leer hem beter kennen door hem achter in je keeltje te nemen. Maar pas op: voorzichtig! Vouw hem niet dubbel, gebruik je tanden niet en knijp niet te hard ! (zoals dit meisje laatst)!
Jan Lambers
Jan Lambers - mijn vrouw
Sommige mensen, zoals mijn vrouw, willen niet toegeven dat hun manier van vrijen niet (meer) bevredigend is voor hun partner of voor zichzelf. Uit onzekerheid of uit egoïstische motieven houden ze vast aan de 'oude' manier van vrijen. Want zo hoort het nu eenmaal of zo was het immers altijd goed. Saaie en voorspelbare seks kan ertoe leiden dat je niet (meer) opgewonden raakt. Daarentegen kunnen afwisseling in de manier van vrijen, het tijdstip waarop dat gebeurt én de plaats die je uitkiest, belangrijke ingrediënten zijn om je seksleven boeiend te houden.
Britany Nola de Wit
Britany Nola de Wit - een Tarzan
Ik heb ook sinds enige tijd een Tarzan aangeschaft, (jawel via de webshop en niet in een winkel gekocht) en ik zou niet meer anders willen. Natuurlijk vervangt een vibrator geen man, maar voor een snel en langdurig hoogtepunt is het ideaal en niet te vergelijken, mmmm ik pak hem er direct even bij!
Herman van Veen
Herman van Veen - tip!
Eet eens (broek) paling om de zin in seks te verhogen. Paling is een zogeheten afrodisiacum: het versterkt de gevoeligheid van bepaalde zintuigen zoals reuk, zicht, aanraking en gehoor. Paling heeft een prikkelend effect op de blaas en de genitale zone. En ook het uiterlijk zorgt ervoor dat de lustgevoelens worden aangewakkerd! Doen dus!
Elmer
Elmer - SPERMADOUCHE
Wie van de meisjes wil er hier nou geen SPERMADOUCHE??? Wat is dat toch een vreselijk geil idee, ik denk dat hiervoor een SAUNACLUB OF GLIJHUIS de beste optie is, Zeker als zo’n meisje een kou-kleum is of als ze angst heeft om met 20 man betrapt te worden door een buurman of “huisvriend”. Voordeel van een GLIJHUIS: misschien raken nog meer mannen geïnspireerd en spuiten hun zakken helemaal over haar lekkere FOEF leeg! Anders misschien in een SEXBIOS? Hoe dan ook, bericht me als iemand weet waar en hoe laat er één is!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook