This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Trein
Trein - 1 Item
Hoi, via mijn gedragen onderbroeken ben ik ben op zoek naar een christelijke man, ik ben zelf ook gelovig en bezoek iedere zondag de kerkdienst, door omstandigheden woon ik nog bij mijn ouders! het doel van mij is om met een man te trouwen, ben jij serieuz? neem dan snel contact met mij op.
Trein
mijn gedragen onderbroek
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Gomez
Gomez - hetero man
Ik ben een hetero man van 40 die nog maar met een meisje van deze site is samengeweest. Te laat, te weinig, te kort. En niet eens een orgasme gehad. Ik heb ADD, al jaren een angststoornis en ben depressief. Weet niet of ik nog wel ooit seks zal hebben, want iemand vinden die bij mij past, ik heb het geloof daarin verloren. Nee, ik ben niet lelijk, klein, of zo, ... gewoon complex, en veel te intens en analytisch. Ik zou zo graag eens communiceren over liefde, eenzaamheid, seks en normen... wie contact mij?
Frank Fukking
Frank Fukking - pastoor
Mag je een pastoor in een rolstoel een geestelijk gehandicapte noemen ??
Patries Boer
Patries Boer - sexuele behoeften
Hoi, ik heb ook een relatie en heb een sexvriend waar ik mijn aparte sexuele behoeften kwijt kan.Maar ook hij is gehuwd en kan voorlopig niet weg van zijn gezin!! we zijn echt verliefd op elkaar en kunnen niet zonder elkaar , ik wordt er radeloos van! mijn twijfels zijn echter groot,na een misliukt huwelijk en een relatie, wil ik zeker zijn over wat ik doe.En daar komt nog bij ik verniel een gezin met kinderen. En is die sexvriend wel rijp voor een nieuwe relatie, hij is ook al wat ouder Graag had ik reactie van je zodat we onze situatie kunnen bespreken
Froukje de Foef
Froukje de Foef - scheer mijn foef niet meer
Ook Ik scheer mijn foef niet meer ik trim. Van scheren krijg ik diverse irritaties. Ik gebruik een trimmer en een schaartje. Ik werk mijn schaamhaar altijd net zo ver bij dat het er netjes en verzorgd uitziet.
Elmer
Elmer - MOOIE KERSTBOOM kan KOPEN
Hey Guys! gisteren bij dit meisje een GEDRAGEN SLIPJE opgehaald. (zij adverteert overigens ook op speurders!). Ze ontvangt op een vakantie park in een nette ruime stacaravan in OUDENBOSCH, het kwam mij tevens goed uit dat je daar een MOOIE KERSTBOOM kan KOPEN! Mooie meid en erg lief, met een geschoren FOEF. Zo heeft ze me eerst heerlijk gemasseerd, waarbij ze echt geen stukje van mijn lichaam overgeslagen heeft. Daarna heeft ze me heerlijk zc gepijpt. En hebben we het op verschillende standjes afgemaakt (helaas mc) Zeker voor herhaling vatbaar. top!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook