This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Vera
Vera - 1 Item
Een vriendin van mij gaf mij een tip over deze website, ze heeft sinds kort er een relatie aan haar gedragen slipjes overgehouden!!. Ik dacht ik ga het ook proberen, ik ben vera en zoek een man voor een open sexrelatie, ik ben niet single overigens. xxx
Vera
mijn gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Caitlin Ferguson
Caitlin Ferguson - Het is een beetje een fetisj van me
He ik vroeg me zo af of hier nog lekkere mannen zijn die het fijn vinden om gemasseerd te worden. Hier ben ik wel voor in! Het is een beetje een fetisj van me. Nou ja een beetje, best wel heel erg eigenlijk. Hihi. Kusssjes op je LIKSTAAF!
Van Keulen
Van Keulen - F.B.I.
Wat betekent F.B.I.? antwoord: female body inspector natuurlijk!
Ed
Ed - Big Mac:
Heeft iemand hier wel eens zo/n bigmac geproduceerd (ik wel!) Deze drol is geweldig dat je bang bent om hem kapot te maken als je doortrekt. Je bent verbaasd en tegelijk trots dat je dit kunstwerk gebaard hebt!
Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - kortom een: tippelaarster!!
Wat is dit een ontzettende: bermslet, boswachtster, dakloze hoer, greppeldel, heroïnehoer, hoekhoer, paardenverwenster, poldersnol, portieksnol, stoephoer / trottoirprostituee, spuithoer, stoepslet, straatmadeliefje, kortom een: tippelaarster!!
Victoria Silvstadts
Victoria Silvstadts - aantal vibrators uit de webshop
Mijn man en ik hebben erg veel plezier dankzij een aantal vibrators uit de webshop! Die gebruiken we samen maar ook allebei alleen als we er zin in hebben. Ikzelf heb al sinds mijn pubertijd ervaring met een vibrator. Naast vingeren is het gebruik van een vibrator erg fijn om een orgasme te krijgen, zeker door het stimuleren van je clit. Mijn man vind het heerlijk om zijn eikel, ballen en/of in zijn anus te (laten) stimuleren, liefst met bijvoorbeeld de Hitachi Magic Wand. Dit is een stevige en dikke vibrator met een heerlijk trillende kop. Ik zelf vind het erg lekker om me zelf te (laten) neuken met een forse dildo en dit te combineren met het stimuleren van mijn clit met bijvoorbeeld de pocket rocket. Dan kom ik heerlijk klaar. Ik moet ook toegeven; het is erg opwindend ook om je partner zichzelf te zien bevredigen met een vibrator in zijn anus!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook