This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Bitchie
Bitchie - 1 Item
hallo daar! ben jij nou die ene leuke man die mijn hartje sneller doet kloppen? ik ben een single vrouw die graag een vaste relatie(s) wil opbouwen. stuur je mij een berichtje voor een gedragen slipje?
Bitchie
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Guy
Guy - een goede raad
ik zou graag wel eens wat anders willen maar mijn vrouw vind het niet altijd fijn.beffen vind m'n vrouw niet leuk bij haar dat is vies pijpen ook niet,we hadden het er wel eens over om na een paren club te gaan ,maar dat willen we ook niet.en mijn vrouw heb ook vaak last van haar been ivm uitstraling dat houd m,n vrouw ook niet lang vol om met benen hoog te leggen,op z,n hondjes vindt ik wel fijn maar niet te lang ivm met haar rug dus dan blijft er niet zo veel over . ps wat kunnen wij nog in sex gebied iets leuk beleven buiten om dat wij ook helaas geen kinderen kunnen krijgen. wie o wie kan ons een goede raad geven.
Helmine von Marienschoffer
Helmine von Marienschoffer - .Drank
Twee maanden geleden kwam mijn man ladderzat thuis van een feest van een collega.Drank is wat hij op een feest nodig heeft en daardoor een vreselijk ieritant gedrag krijgt.Elke keer vergeef ik het hem maar nu niet meer.Hij leert het niet af.Ik vind het een vies en laag niveau en heb nu geen zin meer om hem tot mij toe te laten lichamelijk .Praten doet hij er niet over.Dus nu is er geen sex meer voor hem bij en zoek ik op deze site een heuse fuck-buddy~!
Ed
Ed - De time-out drol
Stel: Je bent goed bezig in een publiek toilet en je knijpt hem af omdat je iemand hoort in het toilet naast je. Stel: je hoort niemand naast je en je knijpt hem ook af, lekker toch?
Winston
Winston - mooie geile ogen
Wat heeft deze slipjesmeid en paar verschrikkelijke mooie geile ogen, alleen al bij het zien van die ogen krijgt ik een keiharde piemel!
Mégane
Mégane - mega potente en capabele, stoute man tussen de lakens.
Dag lekkere belegvarkens van de RABO! Ik ben dus op zoek naar een mega potente en capabele, stoute man tussen de lakens. Voel je je aangesproken reageer dan. Maar als je dan toch alsnog na 1 minuut al komt flikker ik je wel mooi mijn huis uit in je blote kont ;-) Vraag maar na aan ene AAD!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook