This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Hester
Hester - 1 Item
Hoi allemaal! Ik: geniet zo van buiten, kleine dingen, wijn, strand, muziek, recht door zee, out of the box, zelfkennis, wolken, mensen, weerspiegeling in het water, humor, tijd voor mezelf, sporten, chocola, Mio, creativiteit, knuffels,anaal, zonnestralen en nog veel meer. Ben: open, gelukkig, kritisch, lief, ongeduldig, prettig gestoord en gevat. Wil zijn: in het hier en nu. Met jou? bestel even lekker een slipje van me...
Hester
slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ed
Ed - De Benji drol:
Deze drol die weigert dus te vallen, hoewel je weet dat hij eruit is. Je probeert hem met ritmische kontbewegingen af te schudden.Niet mijn favoriet!
Maurits Masturbatista
Maurits Masturbatista - mooi meisje
Wauw, wat een mooi meisje is dit. Ik zou graag ruw over haar kleren wrijven in de buurt van haar tepels, en over haar klitje als ze een broek aanheeft. Als ze staat dan zakt ze bijna in mekaar, geil is dat! Beetje zoenen in de nek en mijn handen door haar schaamhaar laten gaan vind ze heerlijk. Ik laat ook altijd duidelijk merken dat ik de baas ben en dat ze niets te vertellen heeft als ik zo met haar speel, vind ik (en zij vast en zeker ook) erg geil, toch?
Wanda
Wanda - Ik ben wanhopig
Dag Slipjesfreaks! Ik ben dus nu al 11 jaar samen met mijn vriend (AAD) en in het begin deden we het soms wel twee tot drie keer per dag. Nu nog maar één keer per maand (als ik geluk heb). Ik heb alles al geprobeerd; mooie lingerie, hem "teasen" met sms'jes, er over gesproken, maar het helpt niks. Hij zegt dat hij gewoon geen zin heeft. Ik denk niet dat hij een minnares heeft ofzo, maar ik zit er sterk over te denken om dan zelf maar vreemd te gaan. Ik ben nog hartstikke jong, moet ik hier nu al genoegen mee nemen? Ik hou veel van hem en verder gaat onze relatie goed, maar ik twijfel of ik niet beter alleen verder kan gaan als we nu al zo weinig sex hebben. Wie heeft er een idee hoe ik dit probleem op kan lossen of hoe ik dit nog bespreekbaar kan maken? Ik ben wanhopig! Iedere keer in mijn eentje sexen is ook niet leuk meer!
Boudesteijn
Boudesteijn - jarenlange trekervaring
M.b.t. de avondvierdaagse ontving ik het volgende bericht: Er wordt nog hulp gezocht in de blarenpost, en U met uw jarenlange trekervaring leek u ons de aangewezen persoon........
Berdina
Berdina - grote vibrator
Ik heb zo’n hele grote vibrator gehad. Maar het stond me zo tegen om zo'n megapenis in mijn nachtkast te hebben staan. Het leek me zo goedkoop en zielig. Paste niet echt bij me. Dat ding heb ik weggegooid en na lang zoeken heb ik eindelijk een vrouwvriendelijke gevonden en net besteld. Het ziet er niet uit als een vibrator, meer als een epilady, met een mooie vormgeving. Zonder batterij maar met een oplader. Ik ben erg benieuwd om het uit te proberen. Ik ga het gebruiken als we samen seks hebben, maar ook als ik alleen ben. Het is een cadeautje aan mezelf, lekker toch?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook