This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Nicole van Zomeren
Nicole van Zomeren - 1 Item
hallo allemaal ik ben alweer 4 jaar alleen, ik zoek een maatje, om leuke dingen mee te doen, ben jij die ene leuke man die het leven iets geiler en aangenamer voor mij kan maken? ik heb een mooi huis,vele vriendinnen, maar de man van mijn dromen ontbreekt nog! zullen wij er samen nog iets moois van maken? je kunt mij vinden via mijn gedragen onderbroekjes, je doet gewoon een bestelling en op die manier kun je mij een berichtje sturen? ik wacht in spanning af!
Nicole van Zomeren
lekker slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Alexander Rukmus
Alexander Rukmus - bijverdienen als chauffeur
Ik wil graag wat bijverdienen als chauffeur voor een persoon of eventueel goederen. Heeft u eenmalig of vaker een afspraak of iets te vervoeren? Ik kan voor u rijden! Alleen op afspraak.Ik heb een personenauto Hyundai i30.ook kan ik gebruik maken van een Hyundai H200 bestelauto met eventueel een grote aanhangwagen. Ik ben een alleenstaande man. Laat maar weten wie of wat U vervoert wilt hebben en hoeveel kilometer het is. A.U.B. ook even wat U er voor wilt betalen.(mag ook in natura!!)
Carl
Carl - schuift zo haar natte slipje even opzij
Tijdje geleden zat ik mrt mijn vrouw op een terrasje en er zat telkens een man (40-45 jaar, ene ED) naar haar te kijken. We hadden net gezwommen aan zee en ze had haar bikini nog aan en verder alleen een rokje! Die kerel zat maar te kijken en ze geeft mij een seintje en ze tilt ineens haar been een beetje op en doet haar rokje een beetje omhoog en schuift zo haar natte slipje even opzij Kerel durfde niet meer naar haar te kijken. En wij lagen in een deuk...
Harry Prick
Harry Prick - liefdesavond van mijn leven!
Ik ga samen met dit meisje een nachtje weg, samen slapen in een tentje. Of ik boek een super de luxe hotel en besteed al mijn aandacht aan haar..Ik laat het ligbad vol lopen met sop en zet kaarsjes neer. Met een flesje bubbels erbij is romantisch doen ineens niet moeilijk meer. De kaarsjes en bubbels doen het werk en ik hebb de liefdesavond van mijn leven!
Mevrouw Suraboeja
Mevrouw Suraboeja - advies!
schatjes...luister goed! Ik heb liever een man met een kleine penis, die lief voor je is, en je behandeld zoals je behandeld moet worden............en niet te vergeten, iemand die niet zo gauw vreemd gaat (of helemaal niet, aan gezien die klein p***s) dan iemand een boeng bigi spuitbom die 't graag aan elke vrouw uitleent. Tegenwoordig zijn er teveel ziektes, vooral soa's...........dus dat is mijn advies!
Berdina
Berdina - geile beren
Hoi allemaal, zijn er hier nog lekkere geile beren die houden van : van bil gaan, de oudste beweging der (niet ter) wereld maken, bonken, een boom opzetten, batsen, doktor Hans spelen, flenzen, fleppen, in de suikerpot roeren, ketsen, kieren, knarren, een partijtje kunstbiljarten, palen, pompen, de pruimen op sap zetten, een punt zetten, rolbezemen, het roompotje peilen, soppen, een veeg geven, de oudste voorstelling der wereld geven, wippen en van wippenstein gaan? Contacteer me dan eens….

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook